07 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Πολάκης: Έχω ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εγώ-Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis που τα έχουν πάρει και «κελαηδούν»

[Πολύ επιθετικό και επιφυλακτικό ως προς το αν είναι σκάνδαλο τον βρίσκω τον Παπαδάκη, που σημαίνει ότι γελάνε κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι με το σκηνικό
-Του ξέφυγε του Πολάκη (επειδή σαν κάφρος δεν μπορεί να κρατηθεί) ότι οι μάρτυρες είναι της Novartis κι ο Παπαδάκης τον ρώτησε "που το ξέρετε εσείς" για να απαντήσει "ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ". Μόλις κατάλαβε τη μαλ@κία προσπάθησε να το σώσει λέγοντας "είμαι γιατρός και ξέρω τι γίνεται" λες και όλοι οι γιατροί ξέρουν ποιοι είναι οι ψευδομάρτυρες!
-Όλα τα λεφτά βέβαια, είναι γύρω στο 4 λεπτό του βίντεο όπου εξηγεί το φαγοπότι που γινόταν πριν και στις απανωτές ερωτήσεις Παπαδάκη "πότε σταμάτησε αυτό" ζοριζόταν να πει ότι το έκοψε η αναθεματισμένη τρόικα γιατί του χαλάει τις δύο σούπες: Την αντιμνημονιακή που θέλει να συνεχιστεί το πάρτι και τις μίζες της Novartis αφού μετά το 2010 οι εταιρίες είδαν τα κέρδη τους να μειώνονται συνεχώς μέχρι που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ]

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας», δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης μιλώντας για την υπόθεση Novartis.

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και "κελάηδησαν"», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ερωτώμενος για τους μάρτυρες, δήλωσε πως είναι στελέχη της Novartis, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, έπαιρναν τις μίζες, και για να ελαφρύνουν τη θέση τους προέβησαν στις αποκαλύψεις.

«Τι είναι, από τον Άρη ήρθαν;», διερωτήθηκε ειρωνικά ο κ. Πολάκης, συμπληρώνοντας ότι «Δεν είναι αγαθά παιδιά, βρήκαν τον πλουτισμό, τους πίεσαν και κελάηδησαν».

«Είμαι ενημερωμένος», παραδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης, αποδίδοντας όμως την ενημέρωσή του αυτή στο ότι είναι γιατρός και τα ξέρει αυτά από χρόνια, ενώ υποστήριξε πως τα έχει καταγγείλει όλα αυτά εδώ και αρκετό καιρό στη Βουλή.

«Φάρμακα της Novartis εκτόπισαν άλλων εταιρειών με διαδικασίες αθέμιτου ανταγωνισμού», είπε, για να αποδείξει έτσι ότι αυτό ήταν γνωστό σε όλους.

«Τον κ. Τσοχατζόπουλο, συγγενείς του που έπαιρναν μίζες, δεν τον δώσανε;», σημείωσε.

«Όταν βγαίνει στη δημοσιότητα αυτό που έχεις κάνει, πρέπει να είσαι πιο σεμνός και ταπεινός και όχι να απειλείς με μηνύσεις. Την αξιοπιστία των μαρτύρων την έκρινε η δικαιοσύνη», είπε ο κ. Πολάκης, ενώ παραλλήλισε την υπόθεση με την δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Οι μάρτυρες που θα οδηγήσουν στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής είναι προστατευόμενοι γιατί είναι πρώην στελέχη της οργάνωσης, που γνωρίζουν τη δομή από μέσα», είπε.

«Η Novartis, όπως και πολλές φαρμακευτικές, έχουν κατακλέψει τον πλανήτη και τολμάτε να μου λέτε εμένα, ότι εμείς τους σκίσαμε;», διερωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, υποστηρίζοντας πως «εδώ και δύο χρόνια, έχω αποδείξει με στοιχεία ότι στην Ελλάδα από τα 320 δισ. δημοσίου χρέους, τα 85 δισ. είναι από μαύρο χρήμα στην Υγεία».

«Ξέρετε τι άλλα πράγματα θα βγουν ακόμα;», κατέληξε ο κ. Πολάκης.