09 Φεβρουαρίου 2018

Αβραμόπουλος για Novartis: Η Τουλουπάκη αδυνατούσε να κατασκευάσει στοιχεία-Θα κάνω μήνυση, θα ζητήσω από ΑΠ να αρθεί το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων [βίντεο]


Συνέντευξη τύπου δίνει αυτην την ώρα ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος απαντώντας για την εμπλοκή του ονόματός τους στην υπόθεση Novartis.


Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε λόγο για σκευωρία. «Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί καθώς ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας», είπε χαρακτηριστικά.







Ακόμη, δήλωσε οτι θα μηνύσει όσους τον εμπλέκουν,  πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis. «Θα υποβάλω μήνυση και θα ζητήσω από την Άρειο Πάγο της άρση του καθεστώτος προστασίας τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ελληνας Ευρωπαίος Επίτροπος είπε ακόμη ότι θα φέρει το θέμα ενώπιον του συνόλου των θεσμών, καθως τίθεται θέμα για την προστασία του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα.