27 Μαρτίου 2018

Αυτοί διαθέτουν τους 10 πιο κερδοφόρους λογαριασμούς στο Instagram (photos)

Kάποτε, το να έχεις το δικό σου blog ήταν ένας τρόπος για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, αλλά σήμερα τα supermodels έχουν λογαριασμούς με χιλιάδες followers και ξέρουν καλά πώς να μετατρέπουν τα likes σε χρήμα.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα δούμε 10 λογαριασμούς που φέρνουν εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες τους, που ξέρουν πως να μετατρέψουν ένα χόμπι σε μια καριέρα με υψηλό εισόδημα:

Danielle Bernstein



Η 25χρονη σχεδιάστρια Danielle Bernstein έγινε διάσημη όταν ξεκίνησε το blog της We Wore What. Το blog έγινε σύντομα διάσημο, όπως και το Instagram της. Με 1,7 εκατομμύρια followers έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του Instagram. Αν και δεν της αρέσει να μιλάει για χρήματα, κερδίζει περίπου 15.000 ανά post.

Jessica Stein



Ο λογαριασμός της θα σου κόψει σίγουρα την ανάσα. Η 23χρονη blogger έχει ήδη επισκεφτεί 27 χώρες, και οι υπόλοιπες 229 είναι ήδη στη λίστα. Της αρέσει να πειράζει τους 2,7 εκατομμύρια οπαδούς της, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη θέα διάφορων θερέτρων που επισκέπτεται, ενώ ανεβάζει και σύντομες περιγραφές για τα ταξίδια της.

Amra Olević



Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες make up artists του Instagram. Έχει ήδη τη δική της σειράπροϊόντων για τα φρύδια, ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της παλέτα σκιών για τα μάτια.

Chiara Ferragni



Το Blonde Salad, το blog της Ιταλίδας fashion influencer, βρίσκεται στην κορυφή για σχεδόν 9 χρόνια. Καθώς σκρολλάρεις στο προφίλ της, θα δεις τη μεταμόρφωσή της από μια άγνωστη ξανθιά με τσάντες σχεδιαστών, σε ένα πραγματικό fashion icon. Σήμερα ο λογαριασμός της έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια followers, και κάθε χορηγούμενο post φέρνει στην Chiara χιλιάδες δολλάρια. Το ετήσιο εισόδημά της είναι περίπου 8 εκατομμύρια δολλάρια.

Viki Odintcova



Η Viki Odintcova από την Αγία Πετρούπολη είναι top model στο ρωσικό πρακτορείο Mavrin Models. Οι προκλητικές της φωτογραφίες τραβούν μεγάλη προσοχή και συχνά κοσμούν εξώφυλλα περιοδικών για ενήλικες. Η Viki διαφημήζεο ρούχα, εσώρουχα, προϊόντα για απώλεια βάρους, και εγκαταστάσεις γυμναστηρίων.

Julie Sariñana



Η Julie Sariñana ξεκίνησε ένα εξαιρετικά δημοφιλές blog, το Sincerely Jules και έχει καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες. Στον λογαριασμό της στο Instagram προωθεί ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών στους 4.6 εκατομμύρια followers της. Δεν είναι περίεργο που με κάθε χορηγούμενο post κερδίζει σχεδόν 150.000 δολλάρια.

Wendy Nguyen



Η Wendy αποφοίτησε από το UC Berkeley, με ειδικότητα στην ψυχολογία, και έχει γίνει διάσημη fashion blogger στο Twitter, το Facebook και το YouTube. Το βίντεό της με τίτλο “25 Τρόποι να Φορέσεις Ένα Μαντήλι σε 4.5 λεπτά” έγινε viral και έχει προβληθεί πάνω από 25 εκατομμύρια φορές, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το εισόδημά της, οι ειδικοί εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει το 1 εκατομμύριο δολλάρια.

Bryanboy



O Bryanboy είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πρόσοπο στον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή. Ο 24χρονος blogger από τις Φιλιππίνες, ξεκίνησε με post για ταξίδια και στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στη μόδα. Ο Bryanboy φημίζεται για τα διαφορετικά και υπερβολικά του ρούχα, ενώ πολλοί σχεδιαστές είναι φίλοι του.

Aimee Song



Η blogger και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων από την καλιφόρνια, Aimee Song, έχει ένα blog με τίτλο Song of Style. Συνήθιζε να δημοσιεύει το υλικό της δωρεάν, αλλά όταν έγινε δημοφιλής αποφάσισε να μετατρέψει τις ιδέες της σε δολλάρια. Η Aimee συνεργάζεται με παγκοσμίως γνωστούς σχεδιαστές και ο λογαριασμός της με 4,6 εκατομμύρια followers της φέρνει αρκετά χρήματα.

Antoinette Kulas



Πρόκειτια για μια από τις πιο πετυχημένες bloggers της Αυστραλίας. 3 χρόνια πριν δημοσίευε φωτογραφίες της μόνο για διασκέδαση, αλλά σήμερα ο λογαριασμός της στο Instagram έχει 1 εκατομμύριο followers. Η blogger έχει συμβόλαια με κορυφαίες μάρκες, ενώ σχεδιάζει και τη δική της σειρά ρούχων.