28 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ Τσακαλώτου σε 100 άτομα στον Πειραιά: Οπως φαίνεται δεν είναι της μοίρας μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο


Ενταση από νωρίς στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου.

Περίπου 300 οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που επρόκειτο να μιλήσει αρχικά σε πολυχώρο της περιοχής, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Τελικά επιλέχθηκε το ξενοδοχείο «Θεοξένια», στο οποίο έφτασε λίγο μετά τις 19:00 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.



Τσακαλώτος: Οπως φαίνεται δεν είναι της μοίρας μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο

Την αλλαγή χώρου στην εκδήλωση στον Πειραιά σχολίασε με χιούμορ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, άλλαξε ο χώρος της εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino», λόγω της ανησυχίας για συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού που θα διαμαρτυρόντουσαν έντονα για αποφάσεις που αδικούν την ομάδα τους.

Aρχικά είπε ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ: «Οπως φαίνεται δεν είναι της μοίρας μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο. Δεν με είχαν καλέσει ποτέ ως ΚΚΕ εσωτερικού, δεν τα κατάφερα να πάω ούτε και σήμερα». Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά αναφέροντας «Κάποιοι νόμιζαν ότι με απειλές θα ακυρώναμε την αποψινή εκδήλωση. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε».