16 Μαρτίου 2018

Οι «βόμβες» Γκαγκάτση για Κομίνη και ΑΕΚ-Σημαιοφορίδης: «Νόμιμα είχε το όπλο στο γήπεδο ο Σαββίδης»

Ευθύνες στην ΑΕΚ για τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή (11/3) έριξε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Στην κατάθεσή του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε τους διαλόγους που έγιναν στα αποδυτήρια πριν τη διακοπή του αγώνα.

Επίσης επικαλέστηκε και το ρεπορτάζ της «Μ» για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ που ομολογεί ότι περίμεναν να μάθουν το σκορ του αγώνα για το αν θα παίξουν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα.

Δείτε όσα είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Γκαγκάτσης:

- Τι έγινε μετά το 89΄και στα αποδυτήρια;

"Σκόραρε ο ΠΑΟΚ ένα γκολ ο διαιτητής έδειξε σέντρα και ο Ποντίκης πήγε στη σέντρα. Αφού διένυσε δεκαπέντε μέτρα σταμάτησε! Ενώ οι παίκτες μας πανηγύριζαν, υπήρξε αλλαγή στάσης και ο Κομίνης πάει στον Ποντίκη...

Δεν είχε σηκώσει σημαία ο Ποντίκης. Μετά από οκτώ λεπτά το ακύρωσε το γκολ ο Κομινης εν μέσω διαμαρτυριών αρχικά της ΑΕΚ και αργότερα του ΠΑΟΚ

- Η εικόνα με το όπλο λέει η ΑΕΚ τους τρομοκράτησε όπως και η παρουσία της ασφάλειας του

"Σε καμιά περίπτωση αυτό δεν προκάλεσε τρομοκρατία. Το όπλο δεν το είδε κανείς στον αγωνιστικό χώρο και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η ΑΕΚ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Στη θέα ενός όπλου, δεν αποχωρείς γρήγορα στα αποδυτήρια; Κανείς δεν το είδε..."

- Τι έγινε στα αποδυτήρια;

"Εγώ και ο Λυσσάνδρου μπήκαμε στα αποδυτηρια"

- Τι σας έλεγε ο Κομίνης;

Δεν ξέρω αν είδε video. Οταν μπήκαμε στα αποδυτήρια μας είπε: "Θα σας ενημερώσω έξω στον αγωνιστικό χώρο την απόφαση μου"

Μας είπε "Πάμε να παίξουμε. Ο Λυσσάνδρου αλλά και ο Δημητριάδης που ήταν έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων έλεγαν: θέλουμε να ξέρουμε την απόφαση για το γκολ. Ο Λυσσάνδρου είπε: αν είναι γκολ δε θα μπούμε μέσα, αν δεν το μετρήσεις θα βγούμε...»

Αυτό είπε στον Κομίνη ο Λυσσάνδρου, καταγγέλει ο Γκαγκάτσης και συνεχίζει: "για αυτό θέλαμε τον Κομίνη να είναι εδώ και να καταθέσει όπως σας ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή της εκδίκασης"

Σαν μάρτυρας λοιπόν σας λέω "Η ΑΕΚ ήθελε να μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα για να να αποφασίσει αν βγει στον αγωνιστικό χώρο"

Ο Κομίνης έλεγε να μπουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και για 1,5 ώρα η ΑΕΚ ζητούσε να μάθει το αποτέλεσμα για να βγει. Αυτό κράτησε 1, 5 ώρα επειδή ο Κομίινης έλεγε ότι εντός αγωνιστικού χώρου θα ανακοίνωνε την απόφαση του. Η τρομοκρατία της ΑΕΚ ήταν επιλεκτική!

Εμείς βγήκαμε, η ΑΕΚ δεν βγήκε!

Στα αποδυτήρια η ΑΕΚ δεν είχε θέμα. Μέχρι να εμφανιστούν οι φωτογραφίες με το όπλο, εμφανίστηκαν τρομοκρατημένοι οι της ΑΕΚ. Επιλεκτική τρομοκρατία!

Σημαιοφορίδης: «Νόμιμα είχε το όπλο στο γήπεδο ο Σαββίδης»

Πολύς ντόρος έχει ξεσηκωθεί για το αν ο Ιβάν Σαββίδης είχε δικαίωμα οπλοφορίας εντός του γηπέδου της Τούμπας.

Σε ερώτηση της δικηγόρου της ΑΕΚ, κ. Ελευθερίας Ρίζου, για το αν είχε δικαίωμα να φέρει το όπλο στη σουίτα του γηπέδου, παρνέβη ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Ο νομικός της ασπρόμαυρης ΠΑΕ παρουσίασε έγγραφο από την Αστυνομία που ανέφερα ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου μπορεί να οπλοφορεί νόμιμα παντού πλην των αεροδρομίων.

Metrosport.gr