04 Μαρτίου 2018

Μάζης : Δεν είναι Τυχαίο γεγονός η αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών!

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα ο Καθηγητής Μάζης ξεκαθάρισε δεν είναι τυπικό, ούτε τυχαίο το γεγονός της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών !

Κανείς δεν μπορεί να πει οτι οι Έλληνες Στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα και η ανακοίνωση του ΓΕΣ δεν το ξεκαθαρίζει …Φέρεται να πέρασαν λέει Καθηγητής !

Ο Καθηγητής δήλωσε απαισιόδοξος για την έκβαση της υποθέσεως και υπενθύμισε οτι ο Ερνντογάν έχει φυλακίσει εκατοντάδες Τούρκους Αξιωματικούς και θα κωλώσει σε δύο Έλληνες ;

Επίσης δήλωσε οτι περιμένει μεγαλύτερο επεισόδιο μέχρι το Πάσχα και δεν γνωρίζει πολλά τυπικά γεγονότα που να ανακατεύεται ο Αμερικανός Πρέσβης!

Αναρωτήθηκε αν το ίδιο είχε γίνει απο την άλλη πλευρά σε πόση ώρα θα τους στέλναμε πίσω και δεν έχει άδικο σε αυτό …Ενώ ο Ερντογάν θα κάλυπτε πλήρως τους Τούρκους Στρατιωτικούς ,πράγμα που η Ελλάδα δεν το έκανε !!

Αν αναρωτιέστε τι πιστεύει η Κυβέρνηση… ο παρευρισκόμενος στο Πάνελ τ.Υπουργός Αλεξιάδης δήλωσε οτι Τουρκία έχει συλλάβει Αξιωματικούς του ΝΑΤΟ και πρέπει να δώσει εξηγήσεις (Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει κάτι τέτοιο)

http://veteranos.gr/mazis-den-ine-tycheo-gegonos-echmalosia-ton-ellinon-stratiotikon/