13 Μαρτίου 2018

Ο ΣΚΑΪ εξαφάνισε τα καφριλίκια στο Καραισκάκη από βίντεο με επεισόδια σε γήπεδα (vid)

Παρότι κατά καιρούς στο γήπεδο των ερυθρόλευκων έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά βίας,το ΣΚΑΪ σε παρατεταμένο ρεπορτάζ ξέχασε να το συμπεριλάβει.

Τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον του ιδιωτικού καναλιού απασχολείται κυρίως με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας,μετά το οφ σάιντ που υπέδειξαν -αρχικά- οι Ποντίκης-Κομίνης στο γκολ του Βαρέλα. Σχεδόν όλες οι εκπομπές αλλά και τα δελτία ειδήσεων εμπεριέχουν το συγκεκριμένο περιστατικό ως πρώτο θέμα.


Σήμερα προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων, στο πλαίσιο της ενημέρωσης που παρέχει ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου, ένα θέμα για τη βία στα ελληνικά γήπεδα από τις αρχές του 2017 μέχρι σήμερα.

 Στο βιντεάκι περιλαμβάνονται εικόνες για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, στον περσινό τελικό Κυπέλλου του Βόλου, στο κουτάκι μπύρας που βρήκε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ιβιτς πέρυσι στη Λεωφόρο, στο ρόλο χαρτί προς τον Όσκαρ Γκαρσία στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, ακόμη δε και στα γεγονότα των Ζωσιμάδων, στο φετινό ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

Το περίεργο είναι πως στο συγκεκριμένο βιντεάκι δεν περιλαμβάνεται τίποτα από το πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Γ.Καραϊσκάκης,όπως μεταξύ άλλων,εισβολή οπαδών και συμπλοκές με την αστυνομία. Μάλιστα για τον συγκεκριμένοι αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους πρωτόδικα.

Πηγή βίντεο SDNA: