16 Απριλίου 2018

Η φωτογραφία Λυκουρέζου-Καλογρίδη από τη Βενετία που δεν πήρε χαμπάρι κανείς [εικόνα]

Το νέο ζευγάρι της πόλης Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη συνεχίζει τις εξορμήσεις του εκτός Ελλάδος...

Αφού επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα από τις εξωτικές Μαλδίβες, μαζί με Νίκο Κοκλώνη ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βενετία.

Η ηθοποιός και ο παρουσιαστής βρίσκονταν στην όμορφη ιταλική πόλη από την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο γυρισμάτων για την εκπομπή του πρώτου και στην παρέα τους το Σάββατο προστέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακριβώς όπως συνέβη και στις Μαλδίβες, από όπου η παρέα Καλογρίδη-Κοκλώνης-Τρύφωνας Σαμαράς πόσταρε συνεχώς στο Instagram αποφεύγοντας να έχουν στα καρέ τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, έτσι και από τη Βενετία η παρέα απέφυγε να ποστάρει εικόνες με τον γνωστό ποινικολόγο.

Αλλά και πάλι το λάθος έγινε...

Μπορεί στις Μαλδίβες το λάθος να το έκανε η Νατάσα Καλογρίδη όταν ανέβασε ένα instastory με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με το μαγιό του να απολαμβάνει το κοκτέιλ του στη θάλασσα, αλλά στη Βενετία το λάθος φαίνεται να το έκανε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής πόσταρε μια φωτογραφία του με την Νατάσα Καλογρίδη και αν προσέξετε, δεξιά φαίνεται και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που προφανώς απολαμβάνει τον καφέ του.