10 Απριλίου 2018

ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Έτρεξε ο Κωστάκης να συλλυπηθεί για τον ΣΦΑΓΕΑ "Καπετάν Ερμή" και μας απειλεί με Κορυσχάδες

Εντάξει δεν θα αναφερθώ στις ΜΛ@ΚΙΕΣ για τις Κορυσχάδες ή ότι ο ΣΦΑΓΕΑΣ της Σουλτάνας αφήνει πίσω του μήνυμα για τη "Δικαιοσύνη" (θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων εκτελέστηκαν μετά από αποφάσεις λαϊκών δικαστηρίων ρε αστείε!) ή την "Ενότητα" (θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων σκοτώθηκαν για να μη γεννηθείς σε Σοβιετία ρε αστείε!), αλλά ο Μπακογιάννης είναι τόσο αστείος που αποθεώνει αυτόν, που ξεβράκωσε τους οδηγούς λεωφορείων επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!! Είναι δυνατόν να γελοιοποιείται τόσο πολύ για να Κ@ΛΟΓΛΥΦΕΙ την αριστερά; Κι όμως είναι... Για όσους δεν ξέρουν ο Πριόβολος (πρόγονος του Τσίπρα που έπιασε αμέσως το νόημα της καρέκλας) ήταν όλη την 8ετία Παπανδρέου αντιπρόεδρος της ΕΑΣ και είναι αυτός που όταν ο Κ. Μητσοτάκης ιδιωτικοποίησε τις αστικές συγκοινωνίες, το 1992, καθοδηγούσε Κολλά και Σταμούλο, με αποκορύφωμα, στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, το ξεβράκωμα κάποιων που είχαν το "θράσος" να πάνε να ζητήσουν άδεια λεωφορείου... 




Αυτούς αποθεώνει ο αστείος Μπακογιάννης και φτύνει όσους στήριξαν την προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη για μεταρρυθμίσεις

Διαβάστε την αστεία ανάρτησή του στο FB:

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Βασίλη Πριόβολου εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

"Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ", έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Μπακογιάννης.