15 Απριλίου 2018

BINTEO-Εξαλλοι στην ΑΕΚ με την ΕΡΤ... τόλμησε και έδειξε την άποψη του ΠΑΟΚ ενώ πρέπει να σχολείται μόνο με την ΑΕΚ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ βρίσκεται στο +8 από τον "δεύτερο" ΠΑΟΚ και φυσικά δεν θέλουν να ακουστεί η αντίθετη άποψη που δεν βολεύει.

Η Ενωση βρίσκεται… αγκαλιά με τον τίτλο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ωστόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι έξαλλοι με την ΕΡΤ και την ιστορική αθλητική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Δύο επίσημοι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ (Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Κυριάκος) βγήκαν απόψε ζωντανά στον αέρα της ΕΡΤ με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Μίνο, με σαφή πρόθεση να υπερασπιστούν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη (είχε μπει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και διακόπηκε το ματς) για να κατηγορηθεί η ΑΕΚ ως υπαίτια που δεν τελείωσε το ματς και όλα αυτά δίχως να υπάρχει πουθενά αντίλογος ή η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για αυτά.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι για όλα αυτά και ανέφεραν ότι για «το αποψινό σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση. Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων»».

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ και στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ γιατί θεωρεί απίστευτο unfair αυτό που έγινε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό όταν μια υπόθεση κρίνεται αυτή τη στιγμή σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση.

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην βαθμολογία εντός γηπέδου, έθεσε ορισμένα ερωτήματα, τονίζοντας παράλληλα: "Ο προπονητής και οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ούτε εκβίασαν, ούτε έκλεψαν κάτι".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Η βαθμολογία του αγωνιστικού χώρου δείχνει τον ΠΑΟΚ να έχει 61 βαθμούς, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό, τουλάχιστον μέχρι να δούμε τι θα κρίνουν και τα δικαστήρια, ένα μέρος που δεν πρέπει να κρίνει πρωταθλήματα. Και μην ξεχνάμε ότι μας έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τους βαθμούς του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οπότε οι 61 βαθμοί είναι με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι από την αρχή της χρονιάς, ότι πέτυχε ο ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους. Ο προπονητής και οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ούτε εκβίασαν, ούτε έκλεψαν κάτι, ούτε δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Εδωσαν τη δική τους μάχη παρά το κακό τους ξεκίνημα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή, ευελπιστούμε ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι νικηφόρα, και θα μείνουμε εκεί.

Για το χθεσινό συλλαλητήριο, είπε: "Εμείς αφουγκραζόμαστε το συναίσθημα, που υπάρχει στην πόλη. Τα πνεύματα είναι τεταμένα από ένα αίσθημα αδικίας. Γιατί να κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ να χάσει από δικαστικές αποφάσεις, ακατανόητες είναι ένα προϊόν όχι από ποδοσφαιρικές αντιδράσεις, την πρώτη θέση που κέρδισε;

Πως μπορούν οι διαιτητές να αφήνουν παιχνίδια να κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες με τεράστιες ασάφειες;".

Για τον Κομίνη, είπε: "Ο κ. Κομίνης σε ένα παιχνίδι, που έδινε τίτλο ή έστω ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, ενώ τρέχει στη σέντρα με τον κ. Ποντίκη, από εκείνο το σημείο και μετά, χωρίς παρεμβολή άλλου, οι δυο τους πάλι που μέτρησαν αρχικά το γκολ, αποφασίζουν για 6-7 λεπτά να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι κάτι πάνε να μαγειρέψουν. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε με το φύλλο αγώνα, που έκλεισαν μετά από 3 ώρες.

Φυσικά το πιο ύποπτο είναι γιατί δεν εμφανίζεται στις δικαστικές αίθουσες για να εξηγήσει τι έκανε και τι σφύριξε. Είναι ηθική του υποχρέωση. Ο κ. Ποντίκης να εξηγήσει γιατί έχει φορέσει την ενδοεπικοινωνία στα αποδυτήρια και έχει πάρει το σημαιάκι του και να δώσουν λύση στις ασάφειες του φύλλου αγώνα".

Συνέχισε λέγοντας: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Η μία είναι το αγωνιστικό, η 1η θέση πρέπει να διατηρηθεί ως το τέλος, έχουμε δύσκολα παιχνίδια είμαστε πρωτοπόροι και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε.

Η δεύτερη έχει να κάνει με το δικαστικό κομμάτι. Αυτές τις συμπεριφορές θα τις βρουν μπροστά τους, όσοι νιώθουν ότι σήμερα τους ευνοούν. Παλεύουμε και θεωρούμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το τι έχει συμβεί σε όλα τα επίπεδα γιατί εναντίον μας προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μία εικόνα μόνο, εμείς λοιπόν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές εικόνες. Δώσαμε ένα βίντεο 4 ωρών, για να δείξουμε τι έγινε, να δείξουμε αν η διακοπή ήταν προσωρινή και γιατί ο κ. Κομίνης δεν συνέχισε το παιχνίδι. Εγώ δε θα κρίνω πως η κάθε ομάδα θα κρίνει τα συμφέροντά της, αλλά η αλήθεια είναι μία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ