23 Απριλίου 2018

ΠΑΟΚ: «Βράζει» η Θεσσαλονίκη από το… παπατζιλίκι Τσίπρα – Καμμένου-«Νίκησαν οι τραμπουκισμοί με τις πλάτες υπουργών»


Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη, όπως μαθαίνουμε για το «δίπορτο» που έπαιξαν εις βάρος των φίλων του ΠΑΟΚ (αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη) το δίδυμο της συμφοράς Τσίπρας-Καμμενος.

Αφού μέχρι και πριν από λίγες ώρες, υπήρχε διάχυτη η αίσθηση στους κόλπους των φίλων των οπαδών του ΠΑΟΚ (αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη), πως η αναμενόμενη απόφαση του δικαστή Σκουτέρη – κάποιον τρόπο – θα ξαναέβαζε τον ΠΑΟΚ στο «κόλπο» της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως υπήρχαν «σαφείς διαβεβαιώσεις» από την πλευρά Τσίπρα και Καμμένου προς τον Σαββίδη, πως η απόφαση του δικαστή θα ήταν ευνοϊκή για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, το πόσο… συνεπή είναι τα δύο κυβερνητικά «συνεταιράκια» Τσίπρας – Καμμένος απέναντι στα όσο υπόσχονται, αλλά και πόσο… κορόϊδο πιάστηκε (ξανά) ο Ιβάν – εφόσον τους πίστεψε.

Το σίγουρο είναι πως μετά και την απόφαση αυτή η Θεσσαλονίκη «βράζει».

Και οι Τσίπρας και Καμμένος είναι πλέον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην πρωτεύουσα του Βορρά.

ΠΑΟΚ: «Νίκησε ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός με πλάτες αρμόδιων υπουργών»

Η Αθλητική Δικαιοσύνη και Πρωτόδικα και στην Επιτροπή Εφέσεων, απεφάνθη ότι για τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ ευθύνεται ο ΠΑΟΚ λόγω της εισβολής με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και όχι η Ενωση.

Ετσι, διατήρησε την τιμωρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και έτσι η ΑΕΚ μετά την χθεσινή νίκη της κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Ωστόσο, αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα είναι οι «ασπρόμαυροι», όπως τουλάχιστον αναφέρουν σε πρώτη φάση.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνουν:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού.

Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».