23 Απριλίου 2018

Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας


Ενα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μϊντλετον.

Ο μικρός πρίγκιπας, το όνομα του οποίου δεν το γνωρίζουμε ακόμη, είναι ο πέμπτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Όπως αναφέρει το παλάτι του Κένσιγκτον σε tweet:

«Η Βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ έφερε με ασφάλεια στον κόσμο ένα αγόρι στις 11.01 το πρωί (ώρα Αγγλίας). Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά. Ο δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στη γέννηση. Η Βασιλική της Υψηλότητα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους».


Σε νεότερη ανάρτηση, το παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει πως η βασίλισσα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς είναι χαρούμενοι με την είδηση της γέννας.

«Η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη των δύο οικογένειών έχουν ενημερωθεί και είναι χαρούμενοι με τα νέα».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έχουν δυο παιδιά ακόμη, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 4 εών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ 2 ετών.

Μέχρι την ανακοίνωση του φύλου του παιδιού από το παλάτι δεν ήταν επισήμως γνωστό το φύλο του τρίτου βασιλικού μωρού. Ωστόσο, το ζευγάρι λογικά το γνώριζε, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το είχε αποκαλύψει κατά λάθος πριν λίγες ημέρες.

Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα, κάτι που είχε κάνει και όταν γέννησε την πριγκίπισσα Σάρλοτ. 10 ώρες μετά τον τοκετό η Κέιτ Μίντλετον εκπλήσσοντας τους πάντες είχε βγει από το μαιευτήριο!