13 Απριλίου 2018

ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ! Όταν ο Σπίρτζης τουιτάρισε ανορθόγραφα την ανορθόγραφη πινακίδα που εγκαινίασε

Tον Φεβρουάριο του 2017 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζης παρευρισκόμενος στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων είχε... ανακατάψει στις δηλώσεις του τη χρονιά απελευθέρωσης της πόλης (1913) με την χρονιά έναρξης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου (1914). Επρόκειτο μάλλον για ένα ατυχές γεγονός είμαστε βέβαιοι.

Όμως για το ανορθόγραφο χθεσινό tweet του, όπου το Λιανοκλάδι το γράφει με «ει», δεν φταίει αυτός. Είναι πασιφανές ότι εμπιστεύτηκε αυτόν που ... φιλοτέχνησε την πινακίδα στον νέο κόμβο που εγκαινίασε η οποία γράφει σε άπταιστα ελληνικά «Λειανοκλάδι».

Κατά τα λοιπά, ο υπουργός βρέθηκε χθες στη Λαμία προκειμένου να εγκαινιάσει τη λειτουργία της νέας οδικής γέφυρας έξω από το Σταθμό Λιανοκλαδίου που επιτρέπει την απευθείας σύνδεση των χωριών, Κωσταλεξίου, Κομποτάδων και Μεξιατών με τη Λαμία. Ο υπουργός χαρακτήρισε σημαντικό το έργο και υποσχέθηκε την γρήγορη ολοκλήρωση και του έργου του διαμεριστή για την πρόληψη πλημμυρών. Ομοίως υποσχέθηκε την άμεση αξιοποίηση της παλιάς γραμμής για τουριστικούς σκοπούς συγχρόνως με την εξυπηρέτηση της τοπικής κυκλοφορίας