12 Απριλίου 2018

Αδ. Γεωργιάδης: Όσα συμβαίνουν με την Παπασπύρου δεν έχουν ξαναγίνει σε δημοκρατική χώρα

«Αυτά που έχουν συμβεί με την Γενική Επιθεωρήτρια Δημοσίας Διοικήσεως κ. Παπασπύρου δεν νομίζω να έχουν συμβεί ποτέ σε δημοκρατική χώρα» σημειώνει μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα».

«Εν τω μεταξύ τις απόλυτα τεκμηριωμένες καταγγελίες για τα 8.000.000 ευρώ παρανόμως δοθέντα από τον Πολάκη αρνείται να τα ερευνήσει έστω για τα μάτια» προσθέτει στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ «τινάζεται στον αέρα, τουλάχιστον στην πτυχή που αφορούσε την πρόσληψη 23 υπαλλήλων επί Άδωνη Γεωργιάδη».

Πιό συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα «ο βασικός μάρτυρας πάνω στον οποίο στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο το πόρισμα της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, τη Μεγάλη Πέμπτη (5 Απριλίου), με ένορκη κατάθεση στη συμβολαιογράφο Ε.Μ., αναίρεσε την αρχική του κατάθεση, καταγγέλλοντας ότι ήταν προϊόν πίεσης και εκφοβισμού από τις δύο ειδικές επιθεωρήτριες «στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης».