20 Απριλίου 2018

Εκτέλεσαν νονό της νύχτας στους Αγίους Αναργύρους-Ποιος ήταν [εικόνες & βίντεο]


Η δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους, αποτελεί σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής μέρος των αιματηρών αντιποίνων για την δολοφονία του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου.

Θανάσιμος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του άνδρα ο οποίος λίγο μετά τις 21:30 την Πέμπτη, πυροβολήθηκε 8 φορές από αγνώστους στην περιοχή των Αγίων Ανάργυρων.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Το χρονικό της θανάσιμης ενέδρας

Λίγο μετά τις 21:30, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ λίγο με πυροβόλο όπλο - μάλλον τύπου Τοκάρεφ σύμφωνα με νέες πληροφορίες- εναντίον οδηγού αυτοκινήτου στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες.

Δείτε βίντεο του iefimerida από το σημείο της επίθεσης:



Ποιος είναι ο 45χρονος που εκτέλεσαν στους Αγ.Αναργύρους

Ο 45χρονος Γιώργος Λίτσας, γνωστός ως «Μπου ή Μπούμπη», έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ!

Οι πληροφορίες από την Ασφάλεια λένε πως ο 43χρονος, στο παρελθόν διετέλεσε μέλος της ίδιας ομάδας μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά. Μια ομάδα που ήταν απέναντι από το «στρατόπεδο» του Βασίλη Στεφανάκου που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαϊδάρι.


Η ενέδρα θανάτου στήθηκε στις 21:40 στη συμβολή των οδών Πεισιστράτους και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Ο στόχος της επίθεσης μόλις είχε φθάσει κοντά στο σπίτι του με αυτοκίνητο μάρκας Smart.

Δύο άτομα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προσέγγισαν το αυτοκίνητο, με μοτοσυκλέτα και πριν ο οδηγός του αυτοκινήτου βγει από αυτό δέχθηκε καταιγισμό πυρών από πολεμικό καλάσνικοφ.

Οι δράστες διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα και το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Ερυθρός, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Οι αστυνομικοί φαίνεται να εντόπισαν τουλάχιστον 15 κάλυκες του πολεμικού όπλου, ενώ τουλάχιστον 8 βολίδες φέρεται να έπληξαν το θύμα.