12 Απριλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Θρήνος στο σπίτι του σμηναγού-Σε κακή κατάσταση η σύζυγός του-Τι αποκάλυψε ο πατέρας του-Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στο facebook

Θρήνος στην Πετρούπολη για το θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. 

Περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στο σπίτι του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη (πατρικό της συζύγου του), ο μοίραρχος της 331 ΜΠΚ, για να ανακοινώσει το θάνατό του στην οικογένειά του.

Η σύζυγός του είναι σε κακή κατάσταση από την στιγμή που έμαθε το άσχημο νέο, ενώ ο σμηναγός αφήνει πίσω του και δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 6 και 8 ετών.

Η οικογένεια του Γιώργου Μπαλταδώρου από την Καρδίτσα (τόπος καταγωγής του), ξεκίνησε ήδη για την Αθήνα, για να βρεθεί στο πλάι της συζύγου του σμηναγού.

Η τραγική ειρωνεία της τύχης -Τι αποκάλυψε ο πατέρας του αδικοχαμένου σμηναγού

Ο Απόστολος Μπαλταδώρος, πατέρας του 34χρονου σμηναγού μίλησε στο κανάλι «Ε» την ώρα που ο γιος του ήταν ακόμη αγνοούμενος και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ήταν σε εξέλιξη.

Για την ακρίβεια μιάμιση ώρα πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του. Στην Σκύρο αποσπώνται κάθε εβδομάδα εναλλάξ τα Mirage 2000-5 και τα F16.

Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος ανήκε στην Μοίρα 331 Παντός Καιρού Θησέας που εδρεύει στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Είχε μετασταθμεύσει στη μονάδα ετοιμότητας της Σκύρου την Μεγάλη Εβδομάδα ως ένα από τα αεροσκάφη επιφυλακής.

Οπως είπε ο τραγικός πατέρας, επρόκειτο για την τελευταία ημέρα της εβδομαδιαίας αποστολής του στην αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών. «Σήμερα θα επέστρεφε στην Τανάγρα, τελευταία ημέρα ήταν σήμερα. Στη Σκύρο πηγαίνουν πότε τα Μιράζ, πότε τα F16. Ηταν για αναχαίτιση το πρωί. Δεν ξέρουμε τίποτε άλλο» είπε ο Απόστολος Μπαλταδώρος.

Πρόσθεσε δε ότι ο Γιώργος Μπαλταδώρος «ήταν χρόνια στα Μιράζ, ήταν ο καλύτερος πιλότος, έμπειρος πιλότος».



Οι φίλοι του άτυχου πιλότου αποχαιρετούν τον ήρωα -Τα μηνύματα στο facebook

Οι φίλοι του άτυχου πιλότου του, που έχασε την ζωή του το μεσημέρι, όταν το Μιράζ που οδηγούσε έπεσε βορειανατολικά της Σκύρου, κάτω απο άγνωστες ακόμα συνθήκες, αποχαιρετούν τον φίλο τους με συγκινητικά μηνύματα στο facebook.

Με λόγια απλά αλλά γεμάτα συγκίνηση για το παλικάρι που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του υπερασπιζόμενος την πατρίδα του. Αθάνατος..

Ο Γιάννης Ντιγκαλάκης έγραψε Τιμή και Δόξα στον Ελληνα Ηρωα.



Ο Λάμπρος Τζαλοκώστας του ευχήθηκε καλό παράδεισο.



Ο φίλος του Γιώργος Κόντος του εύχεται καλό παράδεισο.



Τα ίδια συναισθήματα πόνου και απο τον φίλο του Σταύρο Αγκορόπουλο.



Η Σοφία Στάμου ενημέρωσε το προφίλ της με το σκίτσο της Μοίρας Παντός Καιρού και το σήμα του πένθους.