01 Απριλίου 2018

No ρολό... no διπλό επί Γκαρσία!


[Οι αδικημένοι του Πειραιά, όπως λέει ο κυρ Σάββας, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη παρότι ισοφάρισαν με γκολ οφσάιντ, παρότι ο Μιραλάς χτύπησε τον Γιακουμάκη εκτός φάσης και δεν τιμωρήθηκε, παρότι ο Σίσε κλότσησε τον Επασί ενώ είχε κάρτα και δεν βγήκε δεύτερη, παρότι κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Γιακουμάκης σε τετ α τετ! Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως ότι είναι άτυχοι... δεν βρέθηκε ούτε ένας μαλ@κας να φτύσει τον Γκαρσία και να πάθει ρήξη χιαστού κρατώντας τη μέση του! Φίλοι του Ολυμπιακού δε νομίζω να υπάρχει ένας από εσάς που να πιστεύει ότι δεν αξίζετε το τρολάρισμα; :)) ]

Με εξαίρεση το «διπλό» που πήρε μόνος του στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και την νίκη επί του ουραγού Πλατανιά, ο Όσκαρ Γκαρσία δεν έχει ξανακερδίσει εκτός έδρας σε ματς του Ολυμπιακού!

Αλλεργία στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει ο Ολυμπιακός με τον Όσκαρ Γκαρσία στο τιμόνι του, ο οποίος ήταν για μία ακόμα απογοητευτικός σε ένα δύσκολο τεστ εκτός «Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» κόλλησαν στο 1-1 στην Βοιωτία και έδωσαν συνέχεια σε ένα πολύ αρνητικό σερί εκτός έδρας με τον Καταλανό στον πάγκο, που με εξαίρεση το 0-3 στην «Τούμπα» άνευ αγώνα, το οποίο πήρε… μόνος του, δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε κάποια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία.

Αν βγάλει κανείς από την εξίσωση το διπλό επί του ουραγού και αδύναμου Πλατανιά (0-4), ο Ολυμπιακός είναι κάκιστος στα εκτός έδρας ματς επί Γκαρσία, στα οποία έχει δεχθεί σε όλα πρώτος γκολ!

Έσωσε με πέναλτι το 1-1 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, έσωσε ξανά με φάση που προήλθε από πέναλτι στις καθυστερήσεις το 2-2 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ηττήθηκε με 2-1 στον επαναληπτικό κυπέλλου από την ΑΕΚ και δεν τα κατάφερε ούτε στη Λιβαδειά (1-1), όπου ισοφάρισε με το οφσάιντ γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ένας απογοητευτικός απολογισμός που μάλλον δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες με τις οποίες προσελήφθη ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος δεν δείχνει να βελτιώνει σε τίποτα την ομάδα που παρέλαβε.

ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ "ΔΡΑΜΑ¨ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΣΙΑ

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-1

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1 (Κύπελλο)

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-2

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-3 (άνευ αγώνα)

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-4

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 1-1