05 Απριλίου 2018

Πορεία των οδηγών της Uber στο κέντρο της Αθήνας-Τραμπούκισαν ταρίφα-ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ανακοίνωση της Uber ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες της στην Αθήνα, οι οδηγοί της εταιρείας ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η εταιρεία αναφέρει, ότι αναζητεί «μία κατάλληλη λύση» ώστε να λειτουργήσει στην ελληνική αγορά μετά την ψήφιση του νέου νόμου που αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας στις μεταφορέςκαι οι οδηγοί ξεκίνησαν πορεία με τα αυτοκίνητά τους, με προορισμό το υπουργείο Μεταφορών, ώστε να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτό.



Επεισόδιο σημειώθηκε στην πορεία των οδηγών της εταιρείας Uber με οδηγό ταξί που πέρασε τυχαία από το σημείο έξω από το υπουργείο Μεταφορών, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι διαμαρτυρόμενοι αυτοκινητιστές.

Οι οδηγοί της Uber τον σταμάτησαν και όταν αυτός βγήκε από το αυτοκίνητο να ζητήσει εξηγήσεις, εκείνοι άρχισαν να τον σπρώχνουν και να το βρίζουν. Τελικά πάντως επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι, παρενέβησαν και οι άνδρες της αστυνομίας και ο οδηγός μπήκε ξανά στο ταξί και συνέχισε την πορεία του ενώ το συνόδευαν οι βρισιές των οδηγών της Uber, καφέδες και διάφορα κοσμητικά επίθετα..για τον πρόεδρο του συνδικάτου των ταξιτζήδων Θύμιο Λυμπερόπουλο. Αφορμή ήταν ότι ο οδηγός ταξί μιλούσε στο κινητό του την ώρα που οδηγούσε.