21 Μαΐου 2018

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη των 3 για την επίθεση στον Μπουτάρη-Ο ένας (Γεωργιανός) έκλεψε κρεοπωλείο μετά το επεισόδιο

Την Τετάρτη θα παρουσιαστούν εκ νέου στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μετά από αίτημα αναβολής που κατέθεσε η υπεράσπισή τους και έγινε δεκτό.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής τους, αναφέρει το voria.gr.

Οι συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πρόκειται για τρία άτομα, ηλικίας 20, 20 και 36 ετών, ενώ ακόμη ένας 17χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος για να οδηγηθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, για το οποίο ορίστηκε δικάσιμος.

Η δικηγόρος ενός εκ των 20χρονων συλληφθέντων είπε ότι ο πελάτης της έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. «Ήταν ένα τυχαίο γεγονός», είπε.

Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι ο νεαρός «δεν είναι οργανωμένος σε κανέναν χώρο πολιτικό ή άλλου είδους και ότι είχε κατέβει στην εκδήλωση ως Πόντιος».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Ο 36χρονος αφού επιτέθηκε στον Μπουτάρη, μετά διέρρηξε κρεοπωλείο!

Κρεοπωλείο διέρρηξε μετά την απρόκλητη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, ο ένας εκ των συνολικά τεσσάρων μέχρι στιγμής συλληφθέντων για τα επεισόδια του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο 36χρονος μαζί με άλλους δύο δράστες δρώντας από κοινού, εισήλθαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε κρεοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν συρτάρι ταμειακής μηχανής στην οποία υπήρχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Οι δράστες λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν.

Μάλιστα, στην κατοχή του ενός (όχι του 36χρονου) βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη για τη διάρρηξη πήρε αναβολή και ο ίδιος θα παρουσιαστεί στο αυτόφωρο την ερχόμενη Πέμπτη για τη ληστεία στο κρεοπωλείο. Βέβαια για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με την επίθεση κατά Μπουτάρη, θα παρουσιαστεί σε λίγο στο αυτόφωρο μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.