15 Μαΐου 2018

ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Βίντεο: Τάγμα εφόδου ξυλοκόπησε Πακιστανό στο Περιστέρι


ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.. γιατί αν ήταν να του επιτεθούν επειδή είναι Πακιστανός δεν θα έμπαιναν σε κουβέντα μαζί του... το βίντεο ξακινάει από τη στιγμή που ήδη συζητάει ένας με τον Πακιστανό και δεν ξέρουμε πόση ώρα πριν ξεκίνησε η κουβέντα και προπάντων τι έλεγαν

Ο 36χρονος κατήγγειλε ότι  τον πέταξε στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησε με κλωτσιές στο κεφάλι

Την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή ένας 36χρονος Πακιστανός μετανάστης στο Περιστέρι από τάγμα εφόδου κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha μία ομάδα νεαρών εντοπίζει, περικυκλώνει και χτυπά βάναυσα τον μετανάστη.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι ορισμένοι από τους νεαρούς του είπαν «έλα εδώ Πακιστανέ και μετά τον χτύπησαν με μπουνιά. «Μετά έπεσα κάτω και με τα πόδια, μου έριχναν κλωτσιές στο κεφάλι και στην πλάτη», ανέφερε, ενώ έδειξε στην κάμερα τα τραύματά του.

Ο επικεφαλής της ομάδας είναι αυτός που πλησιάζει τον 36χρονο, τον πετά στο πεζοδρόμιο και του δίνει το πρώτο χτύπημα. Ενώ βρίσκεται στο έδαφος, δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα και από τους υπόλοιπους, μην μπορώντας να προβάλει αντίσταση.

Η επίθεση σημειώθηκε σε ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος σε μία γενικότερα πολυσύχναστη περιοχή του Περιστερίου και μάλιστα λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα.

Ο 36χρονος πατέρας ενός παιδιού έκανε την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, ενώ προτίθεται να καταθέσει μήνυση.