17 Μαΐου 2018

Κώστας Καραμανλής–Νατάσα Παζαΐτη, μαζί στη συναυλία του Σπανουδάκη [εικόνες]

Στην συναυλία που έδωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης με τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη.

Το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τον σπουδαίο Έλληνα μουσικό.



Η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν μάλιστα ιδιαίτερα ευδιάθετοι, χαμογελώντας κατά την είσοδό τους στο θέατρο στον φωτογραφικό φακό.

Οσο για τις δύο μαγικές βραδιές που έδωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του που ξαναβρέθηκε μπροστά σε τόσο κόσμο.



«Είναι, ειλικρινά, μεγάλη η χαρά μου, που, μετά από τόσο καιρό και αρκετά προβλήματα, θα βρεθώ ξανά «μπροστά στον κόσμο». Τώρα, φαίνεται, είναι η στιγμή, που εγώ νωρίτερα περίμενα. Χαίρομαι που θα δω αγαπημένα, αν και «άγνωστα», πρόσωπα, γιατί ξέρω πια τι σημαίνει η μουσική μου για σας, αλλά ξέρετε κι εσείς τι σημαίνει η αγάπη και η υποστήριξή σας, για μένα», τόνισε λίγο πριν τις δύο μαγικές βραδιές ο Σταμάτης Σπανουδάκης.