Δημοσιογράφο για να δείξει την υγρασία στην καινούργια του πισίνα κάλεσε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας«Κοιτάξτε πόση υγρασία έχει μαζέψει. Γεμάτη νερό είναι» δήλωσε ο Ισπανός πολιτικός
Προσπάθειες να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η αγορά μιας πανάκριβης βίλας καταβάλλει ο αρχηγός του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, καλώντας δημοσιογραφικό συνεργείο ισπανικού καναλιού να πραγματοποιήσει αυτοψία στο ακίνητο.
«Κοιτάξτε, όχι κοιτάξτε την υγρασία που έχει μαζέψει η πισίνα. Γεμάτη νερό είναι» είπε στον δημοσιογράφο ο αρχηγός του ισπανικού κόμματος, το οποίο πολλοί έχουν ονομάσει «ισπανικό ΣΥΡΙΖΑ» ή “ΘΥΡΙΘΑ” στα ισπανικά.
Ο Ιγκλέσιας έδειξε στις κάμερες μία ακόμα κακοτεχνία, ένα μικρό κομματάκι σοβά που έχει πέσει από τον τοίχο στην κουζίνα ή κουθίνα. «Λένε ότι πήρα αυτό το σπίτι 600 χιλιάρικα, αλλά βλέπετε και μόνοι σας ότι η αξία του δεν είναι πάνω από 599.999 ευρώ» διαμαρτυρήθηκε ο Ισπανός πολιτικός.
Η είδηση της αγοράς της βίλας έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους συμπατριώτες του Ιγκλέσιας, στους οποίους μένει τώρα μόνο ένας Ιγκλέσιας να θαυμάζουν, ο Ενρίκε.
Η αποκάλυψη έπεσε σαν βόμβα και στην ελληνική αριστερά, ενώ φημολογείται ότι ήδη μεταβαίνει στην Ισπανία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καβάλα σε μία κλούβα των ΜΑΤ, προκειμένου να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την αγορά του σπιτιού.
http://tovatraxi.com/world/dimosiografo-gia-na-deixei-tin-ygrasia-kalese-sto-spiti-tou-o-arxigos-ton-podemos/