22 Μαΐου 2018

Η ιστοσελίδα που αποκαλύπτει fake news, διαδίδει κ ένα για να γλύψει τον Μπουτάρη

Η ιστοσελίδα που ενώ μας κυβερνάει μια fake κυβέρνηση ψάχνει τι είπε κανας περιθωριακός, ψεκασμένος ΧΑυγίτης, ανακάλυψε ότι fake news "έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επίθεση εναντίον του Μπουτάρη"... Επειδή 2-3 ψεκασμένες σελίδες Ελληναράδων έγραψαν την παπαριά (που δεν ισχύει) ότι ο Μπουτάρης έδωσε άδεια να γίνει ένα gay pride τη μέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι αριστεράντζες έβγαλαν πόρισμα ότι η fake είδηση οδήγησε στον ξυλοδαρμό του!!!

Παλικάρια για να ξέρετε και να μην παραπληροφορείτε: Η υποκρισία του Μπουτάρη είναι ο λόγος που δέχθηκε τεραμπούκο και όχι οι παπαριές σας. Ενώ το σούργελο βρίζει τους Πόντιους ("χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες-Πόντιους") ή τους απειλεί με πρόστιμα (αν κάνουν εκδήλωση εκεί που δεν τους δίνει άδεια) πήγε στην εκδήλωση και παρότι ΟΛΟΣ ο κόσμος τον καλούσε να αποχωρήσει ("φύγε φύγε" τους φώναζαν) αυτός παρέμεινε θέλοντας να οξύνει τα πνεύματα και να ακολουθήσει ότι ακολούθησε όταν ο όχλος ξεθαρρεύει

Δείτε και τι γράφουν οι αστείοι προκειμένου να αποπροσανατολίσουν από την προκλητικότητα Μπουτάρη που οδήγησε στον προπηλακισμό του:



Όλο το αστείο άρθρο τους εδώ