Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΠΑΡΤΥ! O αδερφός του Μπάρκα διορίστηκε μετακλητός στο γραφείο της Αχτσιόγλου... με απολυτήριο ΛυκείουΔεν έχουν τελειωμό οι διορισμοί συγγενών των Συριζαίων.

Τελευταίο προκλητικό παράδειγμα ο Ιωάννης Μπάρκας, αδερφός του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος διορίστηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ (δηλαδή με απολυτήριο λυκείου) στο γραφείο της Έφης Αχτσιόγλου.

"Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διορίζεται από 27/2/2018 ο Μπάρκας Ιωάννης του Θεοφάνη σε θέση Μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ και με το 2ο μισθολογικό κλιμάκιο της ΔΕ κατηγορίας, στο πολιτικό της γραφείο".

Δείτε το ΦΕΚ:

Και η απόφαση της Υπουργού:Οι Υπουργοί αλλάζουν, ο αδερφός του Μπάρκα μένει.

Είναι ο δεύτερος διορισμός του Ιωάννη Μπάρκα, αφού από τον Μάρτιο του 2015 ήταν διορισμένος στο γραφείο της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου παραίτηθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και την ακριβώς επόμενη μέρα ο αδερφός του Κώστα Μπάρκα, που ήταν διορισμένος ως μετακλητός της, διορίστηκε εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά στο γραφείο της Υπουργού Έφης Αχτσιόγλου.https://omadaalithias.gr/politiki/o-aderfos-toy-mparka-dioristike-metaklitos-sto-grafeio-tis-ahtsiogloy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου