09 Μαΐου 2018

ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Tελικός Κυπέλλου:Έρχονται και έμμισθοι Λευκορώσοι χούλιγκαν!

Πληθαίνουν οι πληροφορίες οι σχετιζόμενες με τον Τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Όχι, δεν μιλάμε για πληροφορίες με αμιγώς ποδοσφαιρικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη», στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν φτάσει στοιχεία για «κάθοδο» 50 οπαδών της Παρτιζάν προκειμένου να δώσουν το παρών στον αγώνα του Σαββάτου έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει ήδη τα εισιτήρια τους.

Πέραν των Σέρβων χούλιγκαν όμως για τους οποίους έχει ήδη ενημερωθεί η πρεσβεία της χώρας και τα σύνορα, με σκοπό να αποτραπεί η είσοδός τους, η ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Έφεση της Τρίτης» αποκάλυψε ότι στον τελικό του Κυπέλλου ετοιμάζονται να παρευρεθούν και χούλιγκαν από την Λευκορωσία!

Πιο αναλυτικά ο Κυριάκος Θωμαΐδης ανέφερε ότι από τη συνάντηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, εξάγονται ακόμα πιο ανησυχητικά συμπεράσματα, καθώς ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, εκείνους της ΑΕΚ και ενδεχομένως κι αυτούς της Παρτιζάν, σκοπεύουν να έρθουν και έμμισθοι Λευκορώσοι χούλιγκανς!