02 Μαΐου 2018

Η ανάρτηση της Νοτοπούλου για την Πρωτομαγιά με την οποία γελάει το Twitter κι ο Άδωνις

Εβαλε το στεφάνι της, έφαγε με φίλους αλλά έστειλε και το μήνυμα της ημέρας

Την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους και γνωστούς για να γιορτάσει την Πρωτομαγιά βρήκε η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες η κυρία Νοτοπούλου βρήκε την ευκαιρία - όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram - για ένα πικ νικ με φίλους της στο στρατόπεδο Καρατάσιου.

Την καλή της διάθεση επιβεβαιώνει και η φωτογραφία της με ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά.



Ωστόσο τον μεγαλύτερο αντίκτυπο έκανε η φωτογραφία που επέλεξε η κυρία Νοτοπούλου για να πει «ζήτω η εργατική πρωτομαγιά» καθώς σε αυτή πρωταγωνιστεί μια καθαρίστρια το κεφάλι της οποίας βουτάει σε έναν κουβά ένα ανδρικό χέρι.



Όπως ήταν αναμενόμενο η επιλογή αυτή προκάλεσε σχόλια στο Twitter με τους περισσότερους να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την κίνηση της κυρίας Νοτοπούλου.