22 Ιουνίου 2018

Μουντιάλ 2018: Η Ελβετία με ανατροπή, 2-1 την Σερβία-Εννοείται ότι τα Αλβανά πανηγύρισαν με τον "αετό της ΜεγάληςΧΑΧΑ Αλβανίας" [βίντεο]

Ο ΑΛΗΤΗΣ ο Κοσοβάρος Σακίρι έπαιξε με την σημαία της Αλβανίας ζωγραφισμένη στα παπούτσια του...  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ "ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜ@ΘΟΥΝ!";

Με γκολ του Σακίρι στο 90' η Ελβετία έκανε την ανατροπή και κέρδισε 2-1 την Σερβία στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Οι Ελβετοί έχαναν από το 5ο λεπτό με το γκολ του Μίτροβιτς, αλλά ο Τζάκα στο 52' και ο Σακίρι στο 90' έδωσαν το «τρίποντο» στην πατρίδα τους. Ετσι, ο όμιλος παίρνει... φωτιά μετά και την πρώτη νίκη της Βραζιλίας σήμερα. Την τελευταία αγωνιστική Βραζιλία-Σερβία και Ελβετία-Κόστα Ρίκα.

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:

1. Βραζιλία 4 (3-1)

2. Ελβετία 3 (2-2)

3. Σερβία 3 (2-2)

4. Κόστα Ρίκα 0 (0-3)



Με τον... αλβανικό αετό πανηγύρισαν και οι δύο σκόρερ της Ελβετίας

Οι δύο σκόρερ της Ελβετίας πανηγύρισαν τα γκολ τους απέναντι στην Σερβία, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό!

Αμφότεροι οι γονείς του Γκράνιτ Τζάκα κατάγονται από την Αλβανία, ο αδερφός του, ο Ταουλάντ αγωνίζεται με τα χρώματα της, ενώ ο Σέρνταν Σακίρι έχει καταγωγή του από το Κόσοβο (κι αυτού οι γονείς έχουν αλβανικές ρίζες) και μάλιστα έπαιξε με την σημαία του, ζωγραφισμένη στα παπούτσια του.