27 Ιουνίου 2018

ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ! Τώρα τους φταίει κι ο Σαββίδης!!

Μέχρι χθες Καμμένος και Τσίπρας φωτογραφίζονταν μαζί του σε εκδηλώσεις, εγκαίνια του τηλεοπτικού του σταθμού, εύχονταν να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του και στήριζαν τις επιχειρηματικές του δράσεις

Αστάθεια, πανικός, παραζάλη, παραφροσύνη. Μόνο κάποιες από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα όσα συμβαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, τώρα που διαπιστώνουν τα τραγικά λάθη και την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στα εθνικά θέματα, αλλά και την ανταπόκριση που δεν είχε τελικά, όπως οι ίδιοι οι κυβερνητικοί περίμεναν από την δήθεν έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και η χθεσινή «ενημέρωση» που έκανε το Μαξίμου, δείχνοντας έναν ακόμη… «αντίπαλο», που μέχρι χθες αποτελούσε τον αγαπημένο και προστατευόμενο επιχειρηματία της κυβέρνησης.

Το Μαξίμου με το χθεσινό non paper, βάζει στο στόχαστρό του και τον Ιβάν Σαββίδη, και τον δείχνει μάλιστα ως έναν από τους υπεύθυνους επιχειρηματίες – ο πρώτος είναι γνωστός και αναφέρεται σχεδόν σε κάθε ανακοίνωση – non paper του Μαξίμου, όταν σε φάση δονκιχωτισμού ψυχανεμίζονται διάφορα καταστροφικά σενάρια εις βάρος τους – που σχεδιάζουν «αποστασία».

Κατά την συνήθη τακτική το Μαξίμου μας ενημέρωσε χθες ότι έχει και έναν ακόμη … «εχθρό» από τη Θεσσαλονίκη, τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να τον κατονομάζει αλλά να τον φωτογραφίζει, με τον οποίο ωστόσο, μέχρι χθες, φωτογραφίζονταν αγκαλιά και τον υμνούσαν, ενώ μάλιστα ο Πάνος Καμμένος πόζαρε καμαρωτός στο πλάι του και στήριζε κάθε επιχειρηματική του κίνηση, δίνοντας το παρών μάλιστα και στα εγκαίνια του νέου του τηλεοπτικού σταθμού.

Η κατάσταση αστάθειας που δημιουργείται στην κυβέρνηση, κάτι που ωστόσο ήταν αναμενόμενο μετά τις αποφάσεις για το Σκοπιανό, αλλά και για την έξοδο από το μνημόνιο, με ένα μνημόνιο διαρκείας και σκληρά μέτρα που δεν έπεισαν τελικά τον λαό, φαίνεται ότι δεν είναι διαχειρίσιμη πια. Κι αυτό φάνηκε και από τη φιέστα στο Ζάππειο όπου τόσο ο Καμμένος, όσο και ο Τσίπρας, εν μέσω θερμών εναγκαλισμών, εκτόξευσαν προς το αντίπαλο στρατόπεδο απειλές.

Εκτιμάται δε ότι η επίκληση της αποστασίας από το Μαξίμου και η αναφορά σε συγκεκριμένα συμφέροντα, στοχεύουν στην θυματοποίηση της κυβέρνησης, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η Βόρεια Ελλάδα μετά το Σκοπιανό και το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν να βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης, είναι εκλογικά «χαμένη υπόθεση», όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις με την κατάρρευση που σημειώνουν τα ποσοστά τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των ΑΝΕΛ.

Είναι μια εκλογική δύναμη που δεν πρόκειται να ανακτήσει και στη Βόρεια Ελλάδα οι επιρροές που δέχονται οι ψηφοφόροι ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως των ΑΝΕΛ, είναι… μεγάλες, αλλά εκτός του κυβερνητικού ελέγχου πια.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/sto-stochastro-tou-maximou-ke-savvidis