[Και βέβαια ρε καραγκιόζη δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να ακυρώσει μια ήδη υπογεγραμμένη και ψηφισμένη από τη Βουλή συμφωνία και να έχει όλο τον πλανήτη απέναντι εμφανιζόμενος ότι αθετεί μαι συμφωνία! Για νέο μας το λες; Αλλά δεν είπες αυτό! Αυτό που ουσιαστικά είπες είναι ότι ο Κυριάκος συμφωνεί με τη συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας αλλά σας είπε ότι πρέπει να κάνει θόρυβο για να ηρεμίσει το κόμμα του... αυτό είπες και όχι ότι όταν γίνει Πρωθυπουργός δεν θα την ακυρώσει... Εξάλλου ποτέ δεν είπε η ΝΔ ότι θα ακυρώσει μια ήδη ψηφισμένη και δρομολογημένη συμφωνία και γιαυτό φώναζε ότι έπρεπε να έρθει πριν την υπογραφή της στη Βουλή!]O δημοσιογράφος της FAZ Michael Martens, απάντησε στη χθεσινή διάψευση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό πως θα υπερψηφίσει τη συμφωνία με τα Σκόπια.
Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τον είχε καλέσει να κατονομάσει τις πηγές του. «Είναι επίσημο : η ΝΔ είναι έτοιμη να καταψηφίσει την επικύρωση της συμφωνίας. Να τσεκάρετε τις πηγές σας» είναι η ανάρτηση της.
Πρίν από λίγα λεπτά ο δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει "Κα Σπυράκη αν αναπαράγερε αυτά που λέω, να τα αναπαράγετε σωστά. Οι πηγές μου δεν μου είπαν ποτέ ότι η ΝΔ θα ψήφιζε τη συμφωνία. Φυσικά η ΝΔ θα ήταν εναντίον της. Αυτό που έγραψα ήταν: μου είπαν ότι ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε διάφορους συνομιλητές του ότι δεν θα πήγαινε ενάντια στη συμφωνία όταν γίνόταν Πρωθυπουργός"