23 Ιουλίου 2018

Τζαβάρας για δάνεια οικογένειας Τσίπρα: Πρόκειται για δικαστικό σκάνδαλο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε να ανασύρει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου το φάκελο της υπόθεσης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Να ανασύρει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου το φάκελο της δικογραφίας της υπόθεσης πλαστογραφίας εγγράφου για την οποία κατηγορήθηκαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού -αφού κατέθεσαν πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβουν δημόσιο έργο-, ζήτησε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας. Έκανε λόγο για δικαστικό σκάνδαλο.

«Να ερευνηθεί εάν είναι ορθή η άσκηση ποινικής δίωξης για την πλημμεληματική δίωξη της πλαστογραφίας εγγράφου γιατί με τα δεδομένα και τα χαρακτηριστικά που έχει η υπόθεση έχει μορφή κακουργήματος καθώς ο δράστης αποσκοπούσε να έχει περιουσιακό όφελος.

Από τη στιγμή που τα αδέλφια του πρωθυπουργού έγιναν δεκτά στο διαγωνισμό, λειτούργησαν προς βλάβη των συμφερόντων εκείνων που συμμετείχαν νομίμως στο διαγωνισμό» τόνισε. Χαρακτήρισε ταυτόχρονα ως γελοιότητα το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

«Η ηθική δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Όσοι κάνουν αυτό που υπαγορεύει η συνείδησή τους αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αριστερός, ούτε έχει καμία πλεονεκτηματική σχέση» σημείωσε.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/tzavaras-gia-dania-ikogenias-tsipra-prokite-gia-dikastiko-skandalo