22 Ιουλίου 2018

Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Βαγγέλη Μάντζαρη – Ποιός την αποκάλυψε

Ο διεθνής παίχτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς, δείχνοντας ότι δεν είναι απλά ένας καλός μπασκετμπολίστας, αλλά ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά βοήθησε οικονομικά την οικογένεια ενός παιδιού που παλεύει με τη λευχαιμία. Το καλύτερο είναι ότι δεν το «διαφήμισε» ο ίδιος.

Ο καλός του φίλος, Λευτέρης Χρυσοφάκης το αποκάλυψε στο facebook και σωστά έκανε αφού αυτές οι κινήσεις είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο φίλος του Έλληνα διεθνή έγραψε: «Ο μεγαλύτερος πλούτος ενός ανθρώπου είναι η ανθρωπιά. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω από την δικιά μου μεριά ο οποίος ήμουνα ο ενδιάμεσος. Ο Βαγγέλης ο Μάντζαρης να δώσει ένα σημαντικό ποσό για ένα παιδάκι που αυτή την στιγμή παλεύει να μείνει στην ζωή αφού η ρημάδα η λευχαιμία τον χτύπησε, Βάγγο σε ευχαριστώ και εύχομαι τα καλά που κάνεις να τα βρεις μπροστά σου. Γνωρίζω ότι δεν ήθελες να το αναφέρω αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτές οι κινήσεις πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, για να είναι προτροπή και για τους άλλους. Έτσι μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο».