15 Ιουλίου 2018

Ενθουσιασμένος ο Αλέξης μετά από email Νιγηριανού πρίγκιπα που θα αναλάβει να ξεπληρώσει το χρέος

Εξαιρετικά ευδιάθετος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποκάλυψε στους συνεργάτες του ότι αργά χθες βράδυ έλαβε email από έναν Νιγηριανό πρίγκιπα, που του υποσχέθηκε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αν τον βοηθήσει να βγάλει τα χρήματα του από τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός γεμάτος χαρά μάζεψε το επιτελείο του και τους έδειξε το email που έλαβε από τον Prince Ngokoye από τη Νιγηρία, στο οποίο ο πρίγκιπας του εξηγούσε με μεγάλη λεπτομέρεια πώς ένα πρόσφατο στρατιωτικό πραξικόπημα τον εξόρισε από τη χώρα του, όπου βρίσκεται ακόμα η αμύθητη περιουσία του.
Σύμφωνα με το μήνυμα του Αφρικανού πρίγκηπα, το μόνο που χρειάζεται είναι «μια μικρή βοήθεια απο έναν έμπιστο ξένο» για να αποδεσμευθούν τα χρήματα, ύψους πολλών δισεκατομμυρίων, και γι’αυτό το λόγο απευθύνθηκε ειδικά στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Λύθηκαν τα προβλήματα μας!», φέρεται να αναφώνησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει αμέσως στον ανέλπιστο ευεργέτη, ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τα κανάλια για να τους ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας απέρριψε τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν κάποιοι συνεργάτες του για τη γνησιότητα του μηνύματος, λέγοντας ότι φρόντισε να αναζητήσει το όνομα του πρίγκιπα στο Google, όπου διαπίστωσε ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να μεταφέρει τα χρήματα του, αλλά χωρίς επιτυχία.

http://tovatraxi.com/politics/enthousiasmenos-o-tsipras-apo-to-mhnyma-nigirianou-prigipa