23 Ιουλίου 2018

Τορόντο: Σε ελληνικό εστιατόριο άνοιξε πυρ ο δράστης – Αποκαλυπτική μαρτυρία Ελληνίδας – video

- Δραματική περιγράφη των στιγμών τρόμου στο Τορόντο από Ελληνίδα δημοσιογράφο - Οι θαμώνες ελληνικού εστιατόριο στόχος του δράστη - Περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά σταμάτησε κι άνοιξε πυρ - Άγνωστα ακόμα τα κίνητρα και η ταυτότητά του - Σκότωσε μια νεαρή γυναίκα και τραυμάτισε 14 ανθρώπους πριν πέσει νεκρός - Σε κρίσιμη κατάσταση ένα 9χρονο κοριτσάκι

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά περιέγραψε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Μπετίνα Διονυσόπουλος. Από το παράθυρο του ραδιοφωνικού σταθμού όπου εργάζεται, είδε τα πάντα καρέ καρέ.

Οι εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου CHTOAM Radio, όπου εργάζεται η Ελληνίδα δημοσιογράφος, βρίσκονται στην ελληνική συνοικία του Τορόντο, κοντά στο σημείο όπου έγινε η αιματηρή επίθεση με τους δυο νεκρούς (ανάμεσά τους ο δράστης) και τους 14 τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένα 9χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Από το παράθυρο βλέπαμε τα πάντα» δήλωσε η Μπετίνα Διονυσόπουλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (28.07.2018) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο δράστης, είπε η Ελληνίδα δημοσιογράφος, άνοιξε πυρ σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.



Έτσι έζησαν τον τρόμο στο Τορόντο

Η Μπετίνα Διονυσόπουλος περιέγραψε πως στον δρόμο όπου έγινε η επίθεση, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, βγαίνουν οικογένειες με παιδιά για να φάνε στα ελληνικά εστιατόρια της παροικίας. Έξω από ένα ελληνικό εστιατόριο, έγιναν όλα.

«Άνθρωποι κάθονταν και έτρωγαν όταν ένας περαστικός, απλά γύρισε και ενώ ήταν ανοιχτές οι πόρτες, πυροβολούσε αδιακρίτως τον κόσμο», τόνισε η Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Η επίθεση έχει καταγραφεί από κάτοικο της περιοχής σε ένα σοκαριστικό video.



Σύμφωνα με την Μπετίνα Διονυσόπουλος, η αστυνομία του Τορόντο ζητά από τους πολίτες πληροφορίες. Καλεί όσους γνωρίζουν το οτιδήποτε, να απευθυνθούν στις αρχές προκειμένου να διευκρινιστεί το κίνητρο του δράστη και η ταυτότητά του.