Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτά είναι τα αριστερά κομματόσκυλα που συναντήθηκαν με Τσίπρα και διαφημίζουν τις ''δεσμεύσεις'' τουΗ πρώτη είναι δημοσιογράφος στον ALPHA (σύζυγος επίτιμου αρχηγού ΓΕΑ) με περγαμηνές την αρχισυνταξία σε εκπομπές της Γιάννας Παπαδάκου... ξέρετε αυτή που βλέπει σκάνδαλο Novartis... Η τελευταία είναι ΚΚΕ και πέρα (γιαυτό είναι πιο επιφυλακτική), ομιλήτρια πχ. στο "Στέκι Αλληλεγγύης" που έστησε το ΚΚΕ στο Μαραθώνα από τις πρώτες μέρες της φωτιάς

Διαβάστε τώρα και τι γράφει ο κολαούζος του Τσίπρας, Χατζηνικολάου, στη σελίδα του:

Κάτοικοι και φορείς από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά που συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα μετά τις φονικές πυρκαγιές, μίλησαν στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Σαράφογλου για το τι ζήτησαν από τον πρωθυπουργό, αλλά και για τις δεσμεύσεις που έλαβαν.

Οι κάτοικοι και οι φορείς εξέφρασαν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα και όπως αποκάλυψαν ότι έλαβαν δεσμεύσεις γι’ αυτή. Όπως είπαν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να πάρουν άμεσα αποφάσεις και είπε στους πληγέντες ότι στις σκέψεις τους ήταν 100% αποζημίωση για τα κόκκινα ακίνητα και 100% για τα κίτρινα.

Οι άξονες των ζητημάτων που έθεσαν στον Πρωθυπουργό είναι για τη δημόσια Υγεία, τα αντιπλημμυρικά, την ασφάλεια και την αποκατάσταση σπιτιών, ανθρώπων και περιβάλλοντος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, όπως είπαν οι κάτοικοι και οι φορείς, ζήτησε από τον καθένα προσωπικά να του περιγράψουν όσα βίωσαν την ώρα του πύρινου εφιάλτη και να του πουν πού βρίσκονταν Αστυνομικοί και Πυροσβεστική, αν είχε κλείσει η Λεωφόρος Μαραθώνος κ.α.

Τώρα περιμένουν οι πληγέντες να δουν αν οι δεσμεύσεις γίνουν πράξης, όπως υπογράμμισαν.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου