14 Αυγούστου 2018

ΒΙΝΤΕΟ πό τη στιγμή της κατάρρευσης γέφυρας στη Γένοβα: Η μάχη των πυροσβεστών για να διασώσουν εγκλωβισμένους

Γέφυρα δεκάδων μέτρων κατέρρευσε λίγο πριν το μεσημέρι στη Γένοβα της Ιταλίας, με τις αρχές να αναφέρουν πως υπάρχουν εγκλωβισμένα αυτοκίνητα και πιθανότατα άνθρωποι.

Η πυροσβεστική, η Αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο και οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι Αρχές φοβούνται πως θα υπάρχουν αρκετά θύματα και τραυματίες.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter δείχνει τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς των οχημάτων που έτυχε να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο κάτω από τη γέφυρα.




«Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου», φωνάζει ένας άνθρωπος τη στιγμή που καταρρέει η γέφυρα στη Γένοβα

Είναι η στιγμή που ένας άνθρωπος βλέπει τη γέφυρα στη Γένοβα να καταρρέει και ένας αυτόπτης μάρτυρας φωνάζει «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου»!

Τεράστια κομμάτια μπάζων από την οδογέφυρα πέφτουν στο κενό παρασέρνοντας μαζί τους ανθρώπους και οχήματα. 


Μια τεράστια τραγωδία μοιάζει η κατάρρευση της γέφυρας λέει ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών

Μια τεράστια τραγωδία μοιάζει η κατάρρευση της γέφυρας λέει ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών

«Μια τεράστια τραγωδία» μοιάζει να είναι η κατάρρευση της οδογέφυρας κοντά στη Γένοβα, δήλωσε ο ιταλός υπουργός Μεταφορών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 50 μέτρων γέφυρα Μοράντι και μπορεί να υπάρχουν θύματα και δεκάδες τραυματίες.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και περιπολικά σπεύδουν στο σημείο, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι και οχήματα κάτω από τα ερείπια.