20 Αυγούστου 2018

ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Ο Γαβρόγλου ανοίγει τον φάκελο της καθηγήτριας κολεγίου για τον γιο του Σαμαρά

[Εν τω μεταξύ το δικαστήριο που αποφάσισε ότι δεν υπάρχει αντιγραφή (ακόμα και το ΣΥΡΙΖΖόσκυλο της ΟΙΕΛΕ μιλούσε, μέχρι κι πριν λίγους μήνες για απλή παρατήρηση επειδή ο πιτσιρικάς γύρισε προς το πίσω θρανίο και όχι για αντιγραφή ή μηδενισμό) δεν ισχύει γιατί δεν ήταν... "λαϊκό δικαστήριο" από κομμτόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ]

Το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση που είχε ο κ. Γαβρόγλου με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο υπουργός ζήτησε από τους νομικούς του συμβούλους να υποβάλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων -δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

Πρόκειται για την εκπαιδευτικό η οποία φέρεται να είχε απολυθεί από τη θέση της ως καθηγήτρια το 2013 από το Κολέγιο Αθηνών επειδή μηδένισε το γραπτό του γιου του Αντώνη Σαμαρά που αντέγραφε στις εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ.

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ είχε αποστείλει εξώδικα προς τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ αλλά και τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη μετά τις καταγγελίες του πρώτου σχετικά με το παρασκήνιο των γεγονότων.