19 Αυγούστου 2018

ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ! Απίστευτη ανάρτηση Πολάκη κατά του Γιάννη Στουρνάρα

Με ύφος που δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο Υπουργού, ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε μέσω Facebook καλώντας τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να παραιτηθεί, καθώς αύριο η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια και κατά συνέπεια δεν τον... χρειάζεται.

Ειδικότερα, με αφορμή τις κατά καιρούς δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα για την πορεία της οικονομίας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδα ότι... υπονόμευε (γενικώς) και ότι ανήκει «στο σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα». Έτσι ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα να παραιτηθεί καθώς αύριο η Ελλάδα βγαίνει από τα Μνημόνια και δεν χρειάζεται «ούτε τις προβλέψεις του ούτε τις συμβουλές του !!»

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!!
Μια και σημερα όσο και αν στενοχωριέσαι ..
Δεν χρειαζόμαστε ούτε τις προβλέψεις σου ούτε τις συμβουλές σου !!
Η μοναδική σου προσφορά σε αυτή τη χώρα πλέον ,ειναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ...
Ανήκεις στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα ,στο σύστημα που την έβαλε στα μνημόνια και κατακρεούργησε μισθούς και δικαιώματα ,ενώ η ελίτ και Συ μαζί πλούτιζε ....
Αρκετά υπονομευσες ,ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ...»


Πάντως είναι γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης την τελευταία εβδομάδα μετράει μέρα, μέρα την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια. Σε προγενέστερη ανάρτησή του είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!
Παει και αυτή η διαστρέβλωση απο τα χαλκεία δεξιάς-Ακροδεξιάς ....
Φάτε τα σκωτια σας,4 και σημερα !!»