11 Αυγούστου 2018

Αυτός είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει η Ν.Δ. Στη Θεσσαλονίκη!

Ο κύβος ερρίφθη απ τον Κυριάκο Μητσοτάκη: δεν θα είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει στη Θεσσαλονίκη αμιγώς πολιτικό πρόσωπο, όπως παλιότερα στην
περίπτωση Γκιουλέκα και Καλαφάτη, αλλά βγαλμένος μέσα από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης στην οποία έχει μεγαλώσει και ζήσει επαγγελματικά και κοινωνικά.
Και δεν μιλάμε για κάποιον βιομήχανο ή μεγάλο επιχειρηματία της πόλης, αλλά για έναν επαγγελματία μηχανικό, ο οποίος εδώ και τριάντα πέντε χρόνια μαζί με την οικογένειά του ζει, εργάζεται και προσφέρει στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Είναι ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θεσσαλονίκης, ο μηχανικός Πάρης Μπίλλιας.
Μια ξεκάθαρη επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία και στηρίζουν όλοι οι βουλευτές του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, γιατί ο Μπίλλιας είναι ένας κεντροδεξιός επιστήμονας χαμηλών τόνων, με συνδικαλιστική δράση αλλά και κομματική στη Νέα Δημοκρατία, από τα χρόνια ακόμη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Είναι μια υποψηφιότητα που ενώνει όλες τις τάσεις της Νέας Δημοκρατίας και δίνει προοπτική νίκης απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη.