Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

Άνθρακες ο θησαυρός με την Novartis - Οι βρώμικες μεθοδεύσεις του ΜαξίμουΓια μια ακόμα φορά στο Μαξίμου επενδύουν στην σκανδαλολογία, στην εναγώνια προσπάθεια τους να συσπειρώσουν τον σκληρό πυρήνα του κόμματος.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η σύσκεψη στο Μαξίμου λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές με μοναδικό αντικείμενο τις εξελίξεις στην υπόθεση NOVARTIS.

Όπως πληροφορούμαστε, την ενημέρωση δεν έκανε κάποιος από τους αρμόδιους υπουργούς αλλά στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού που έχει αναλάβει να παρακολουθεί τις λεγόμενες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Τα στοιχεία του παρουσίασε στη διάρκεια της σύσκεψης αφορούσαν δύο συνεργάτες υπουργών και σε καμία περίπτωση πολιτικά πρόσωπα τα οποία είχε επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει στο σκάνδαλο.

Βέβαια, για τις ανάγκες της προπαγάνδας, το ετοιμόρροπο καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να συνδέσει τα δύο αυτά υπηρεσιακά πρόσωπα με τους αντίστοιχους υπουργούς.

Τέτοιες κατηγορίες δεν αντέχουν σε κανένα δικαστήριο και είναι σίγουρο ότι θα καταρρεύσουν.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Μαξίμου, αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η σπέκουλα και η προπαγάνδα μέχρι την στιγμή που θα γίνουν οι εκλογές.

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου