12 Σεπτεμβρίου 2018

Γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ τους ξεβρακώνει αφού ξεφτίλισε τον Κοτρώτσο: Ο Παππάς ελέγχει μέσα ενημέρωσης

ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ!
Και άγρια κόντρα με Κοτρώτσο - "Χαιρετίσματα στον Νίκο" - "Πώς πήρες 2 εκπομπές" - "Να επέμβει εισαγγελέας για τις δαπάνες της ΕΡΤ" - "Τη Δευτέρα έρχεται εφέτης ανακριτής στην ΕΡΤ"

Μια άνευ προηγουμένου κόντρα μέσω social media ξέσπασε ανάμεσα στους 2 γνωστούς δημοσιογράφους Αντώνη Αλαφογιώργο και Σεραφείμ Κοτρώτσο, με αναφορές μάλιστα στον Υπουργό Νίκο Παππά!

O Αντώνης Αλαφογιώργος έφτασε μάλιστα στο σημείο να γράψει πως "Στο δυτικό ημισφαίριο μόνο μια χώρα έχει άνθρωπο που ελέγχει μέσα ενημέρωσης. Ο Παππάς είναι"



Όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου ο οποίος επιτέθηκε ονομαστικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο με αφορμή τις 2 πολιτικές εκπομπές που παρουσιάζει και το κόστος τους

Δείτε ολόκληρο τον διάλογο:








Ο παρουσιαστής κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ!



Ο Αντώνης Αλαφογιώργος ζητά μάλιστα από τον κ. Ασπρογέρακα, «να ανοίξουν οι λογαριασμοί των υπευθύνων» σε ένα tweet που λίγο αργότερα έσβησε.



Στη συζήτηση παρενέβη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ανέδειξε την καταγγελία Αλαφογιώργου:

«Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» διερωτήθηκε.



Σε νέα του ανάρτηση ο κ. Αλαφογιώργος υποστήριξε πως την Δευτέρα στην ΕΡΤ θα πάει εφέτης ανακριτής.