21 Σεπτεμβρίου 2018

Τέξας: Γιαγιά-Ράμπο σκότωσε μια μια βολή αλιγάτορα -Είχε φάει το αλογάκι της [εικόνες]

Tρία ολόκληρα χρόνια αναζητούσε μια γιαγιά στο Τέξας τον αλιγάτορα που είχε φάει ένα από τα πόνυ της και τελικά τον βρήκε.

Η Τζούντι Κόχραν σκότωσε το βάρους 260 κιλών ερπετό με μια βολή από την καραμπίνα της στον ποταμό Τρίνιτι, αφού προηγουμένως του είχε στήσει ενέδρα με το κουφάρι ενός ρακούν.



«Μια σφαίρα στο κεφάλι και πάει», είπε σε τοπικό δίκτυο. «Κανονικά οι αλιγάτορες δεν μας ενοχλούν, αλλά αυτόν τον συγκεκριμένο τον ψάχναμε καιρό».

Τo μήνυμά της; «Μην τα βάζετε με τη Νάνα. Τα εγγόνια μου με αποκαλούν Νάνα».



Η 73χρονη εξελέγη πρόσφατα δήμαρχος του Λίβινγκστον στο Τέξας. Όπως είπε ήθελε να πάρει εκδίκηση για το μικρό αλογάκι της, που ο αλιγάτορας το άρπαξε από το ράντσο της και το έφαγε. Το πρόβλημά της, ωστόσο, ήταν ότι η κυνηγετική περίοδος για τους αλιγάτορες στην κομητεία Πολκ, όπου ζει, διαρκεί μόλις είκοσι μέρες από τις 10-30 Σεπτεμβρίου. Τη βοήθησε, όμως, ο γαμπρός της, ο οποίος και έστησε το δόλωμα.



Μόλις σκότωσε τον αλιγάτορα η Τζούντι τον πήγε για ταρίχευση προκειμένου να κρεμάσει το κεφάλι του στην τροπαιοθήκη του γραφείου της.

Η Τζούντι προέρχεται από μια οικογένεια φημισμένων κυνηγών. Πριν από εννιά χρόνια ο εγγονός της, Σάιμον Χιουζ, έγινε πρωτοσέλιδο σε τοπικά έντυπα όταν σε ηλικία μόλις πέντε ετών έσπασε το ρεκόρ της πολιτείας του Τέξας σκοτώνοντας έναν ακόμη μεγαλύτερο αλιγάτορα βάρους 400 κιλών στην ίδια τοποθεσία.