29 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας-Ζημιές σε Μεθώνη και Φοινικούντα


[Δηλ. πόσο μαλ@κας πρέπει να είσαι για να αφήσεις φουσκωτό μέσα στη θάλασσα ενώ όλη τη βδομάδα σου έχουν φάει τ' αυτιά πως έρχονται καταιγίδες; Ψηφίζετε και ΣΥΡΙΖΑ όλοι εσείς;]

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα η επέλαση του κυκλώνα "Ζορμπά".

H Αστυνομία έκλεισε την παραλιακή οδό Ναυαρίνου στην Καλαμάτα, καθώς στο οδόστρωμα έχουν βγει από τη θάλασσα υλικά από κατασκευές καταστημάτων.

Στο σημείο βρίσκονται υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτα που με μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πιθανότατα ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για αρκετή ώρα, καθώς συνεχίζονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους πρέπει να χρησιμοποιούν τον περιμετρικό της Καλαμάτας.












ΠΗΓΕΣ:eleftheriaonline.gr / tharrosnews.gr

Ζημιές σε Μεθώνη και Φοινικούντα από την επέλαση του κυκλώνα Ζορμπά


Εικόνα από τη Μεθώνη το πρωί του Σαββάτου/ Φωτογραφία: messinialive

Στα θαλάσσια μέτωπα της Μεθώνης και της Φοινικούντας καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα από τον κυκλώνα Ζορμπά, σε ό,τι αφορά τον δήμο Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία.

Ζημιές έχει υποστεί ο παραλιακός δρόμος, ενώ σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να γίνει άντληση υδάτων από υπόγεια, δήλωσε στο ΑΠΕ ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης. Επίσης, εξαιτίας του μεγάλου κυματισμού, έχουν υποστεί ζημιές σκάφη.

Σε ό,τι αφορά τις διακοπές ρεύματος, ο κ. Καφαντάρης δήλωσε: «Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται από το πρωί για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Μεθώνης, της Κορώνης και της Φοινικούντας».





Φωτογραφίες: messinialive