04 Οκτωβρίου 2018

Επέτειος 44 ετών στη Νέα Δημοκρατία – Οι… ιδιότητες του νέου σήματος

Πανηγυρική εκδήλωση οργανώνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία για την επέτειο των 44 ετών από την ίδρυσή της. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει σήμερα στις 17:00, στην εκδήλωση που θα πραγµατοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη.

Ήδη, οι πρώην πρόεδροι του κόμματος και πρωθυπουργοί, πρώην και νυν βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην υπουργοί, στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου 74» έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το νέο λογότυπο του κόμματος. Σύμφωνα με την Πειραιώς, το νέο σήμα θα παραπέμπει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον της παράταξης δείχνοντας πως η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία αλλαγή στο λογότυπο έγινε το 2010 επί Αντώνη Σαμαρά, όταν και είχε φύγει ο χαρακτηριστικός πυρσός.

Μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που έχει αποκαλυφθεί είναι οι… ιντερνετικές ιδιότητες του νέου λογότυπου αφού θα βγαίνει σε doodles στα πρότυπα της Google. Θα προσαρμόζεται δηλαδή σε διάφορες Παγκόσμιες Ημέρες, όπως την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Ημέρα της Ευρώπης και άλλες.