10 Οκτωβρίου 2018

Μητέρα εστεμμένης καλλονής η γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε καφετέρια


Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε ο 60χρονος δράστης της δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου νωρίς σήμερα το πρωί, σε καφετέρια στην περιοχή των Δειλινών στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος αποφάσισε ότι θα πρέπει να παραδοθεί κι έτσι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου όπου και ανακρίνεται.

Η άτυχη γυναίκα πήγε το πρωί να ανοίξει την καφετέρια στην οποία εργαζόταν, όπου όμως την περίμενε ο δράστης. Ακολούθησε λογομαχία και ο 60χρονος, που ήταν ο πρώην κουνιάδος του θύματος της κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Εκλήθη ασθενοφόρο, όμως η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρίσκονται και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν τι είδαν.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017. Μάλιστα, η κόρη της μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του – κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του – για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι, η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε την μάνα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι αυτό.



Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».