08 Οκτωβρίου 2018

Η Μπάγερν πήγε να πνίξει τον πόνο της στη γιορτή της μπίρας κι ο Ματέους κράζει τον Χάμες

Μετά την προπόνηση και πριν ξεκινήσει η διακοπή για τα εθνικά συγκροτήματα, η ομάδα της Μπάγερν, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση πέρασαν χθες μια ξεχωριστή μέρα. Με την παρουσία του γερμανικού συλλόγου ολοκληρώθηκε η φετινή Oktoberfest στο Μόναχο, με τους παίκτες του Αντσελότι να πίνουν την μπίρα τους και να φωτογραφίζονται ακόμη και με παραδοσιακές στολές.
Συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους (και φυσικά από τα παραδοσιακά έθιμα), οι Κόκκινοι σταμάτησαν στο Theresienwiese στο κέντρο του Μονάχου. Ο προορισμός τους ήταν το Wiesnschänke όπου απόλαυσαν τις μπίρες τους.

Και δεν ήταν μόνον οι Γερμανοί παίκτες της Μπάγερν, που το διασκέδασαν με την ψυχή τους, αλλά ακόμη και οι ξένοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου με τις συζύγους τους πήραν από ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας και τραγούδησαν στoυς ρυθμούς της γιορτής.

Από ότι φαίνεται το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων δεν πτόησε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν. Οι Βαυαροί διέρχονται μια κακή αγωνιστική περίοδο με αποκορύφωμα τον εντός έδρας διασυρμό από την Γκλάντμπαχ με 3-0.



Ο Arjen Robben μαζί με τη σύζυγό του Bernadien Robben και τα τρία τους παιδιά Lynn Robben, Luka Robben και Kai Robben



O David Alaba με την Shalimar Heppner



Ο Jerome Boateng με την αρραβωνιαστικιά του Sherin Senler και τα παιδιά τους Lamia και Soley



O Manuel Neuer με την σύζυγό του Nina Weiss



Ο Mats Hummels φορά την παραδοσιακή φορεσιά συνοδευόμενος από την σύζυγό του Cathy



O Nicοlas Sule με την φίλη του Melissa Halter



O Rafinha με την φίλη του Fernanda Bellafronte



O Sven Ulreich με την σύζυγό του Lisa Ulreich



O Thiago με την σύζυγο του Julia Vigas



O Thomas Muller με την σύζυγό του Lisa

«Ασπίδα» Ματέους σε Κόβατς, αιχμές για Χάμες

Η κρίση που αντιμετωπίζει η Μπάγερν Μονάχου δεν άφησε ασυγκίνητο τον Λόταρ Ματέους που έσπευσε να υποστηρίξει τον Νίκο Κόβατς, την ίδια ώρα που έβγαλε στη «σέντρα» τον Χάμες Ροντρίγκες.

«Ο Χάμες αισθάνεται άσχημα όταν δε παίζει βασικός και όταν μπαίνει στο παιχνίδι, συμπεριφέρεται σα να μην είναι μέλος της ομάδας. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως βρίσκονται στην υπηρεσία του συλλόγου. Η Μπάγερν είναι ένας τεράστιος σύλλογος παγκόσμιας κλάσης και οι παίκτες πρέπει να είναι χαρούμενοι και περήφανοι που αγωνίζονται για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Όσον αφορά το Νίκο Κόβατς, ο Ματέους ύψωσε «ασπίδα» στον Κροάτη τεχνικό, τονίζοντας πως: «ο προπονητής πρέπει να σκέφτεται το ποδόσφαιρο όλη την ημέρα και πρέπει να πληρώσει το τίμημα της μη ενίσχυσης του συλλόγου. Έπρεπε να γίνει μεγαλύτερη και γρηγορότερη ενίσχυση. Υπήρχα παίκτες στην αγορά που θα μπορούσα να αποκτηθούν. Ίσως θα μπορούσαν να είχαν υπογράψει τον Γκριζμάν ή τον Μπέιλ».