14 Οκτωβρίου 2018

ΝΔ κατά Πολάκη: Ο εισαγγελέας του Τσίπρα προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές της ΝΔ σχολίασαν τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη περί φυλακίσεων.

Οι πηγές προερχόμενες από τη ΝΔ αναφέρουν τα εξής: «Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη».

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Πολάκη εξέδωσε και η Δημοκρατική Συμπαράταξη η οποία τονίζει πως “πανικόβλητοι μπροστά στην επερχόμενη καταδίκη τους από τον ελληνικό λαό, οι κολλητοί Υπουργοί του κ. Τσίπρα φθάνουν στο κατάντημα να κατασκευάζουν ενόχους και να κατηγορούν την δικαιοσύνη γιατί δεν τους κάνει τα χατίρια. Τζάμπα παιδεύονται, τίποτα δεν τους σώζει”.

Νωρίτερα την Κυριακή ο Παύλος Πολάκης είχε μιλήσει για…φυλακές στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε στην ομιλία του ο Παύλος Πολάκης. «Έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ» είπε ο κ. Πολάκης πριν μιλήσει για… φυλακές.