13 Οκτωβρίου 2018

Γεωργιάδης: Γιατί ο Τσίπρας δεν διώχνει τον Καμμένο από την κυβέρνηση; (Video)

Αιχμές για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει τον κυβερνητικό συνασπισμό με τον Πάνο Καμμένο άφησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε για ποιον λόγο ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας από την κυβέρνηση και τόνισε: «Η μεγάλη απορία του κόσμου και των ανθρώπων που ακόμη ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι για ποιο λόγο ο Τσίπρα, ενώ δεν χρειάζεται τον Καμμένο, δεν τον διώχνει;

Τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον διώξει; Πρέπει να πει ότι τα παίρνει και ο Τσίπρας; Εδώ γεννιέται μία εύλογη απορία: τι είναι αυτό που κάνει έναν πρωθυπουργό να ανέχεται έναν υπουργό που κάνει δική του εξωτερική πολιτική με μία υπερδύναμη και υβρίζει τους συνεργάτες του;»

Σε ό, τι αφορά την αντιπαράθεση Καμμένου με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε: «Η εφημερίδα των Συντακτών με είχε κατηγορήσει για ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis. Εσείς που υιοθετούσατε όλη τη λάσπη Καμμένου προς το πρόσωπό μου, τα λούζεστε τώρα από αυτόν γιατί λέει ότι τα παίρνετε και είστε διεφθαρμένοι.

Περιμένω τον Τσίπρα να μην κάνει αστεία με αυτό το θέμα γιατί αφορά την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων».