Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάλεψαν για την μεγάλη ανατροπή (ήταν πίσω στο σκορ με 25 πόντους στην 3η περίοδο), αλλά δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Χόρνετς και ηττήθηκαν με 110-107Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με νίκη την εντυπωσιακή τους πορεία στο ΝΒΑ οι Μπακς.
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπεσε στο 14-6, καθώς ηττήθηκε στη Σάρλοτ από τους Χόρνετς με 110-107.
Το δεύτερο δεκάλεπτο έκανε μεγάλη ζημιά στα... ελάφια, τα οποία το έχασαν με ένα επιμέρους 33-17.
Το σύνολο του Μπουντενχόλζερ πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος (βρέθηκε πίσω για 25, στα 5 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου), αλλά δεν μπόρεσε να την πετύχει. Μάλιστα ο Μπλέντσο είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση με ένα δύσκολο τρίποντο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Ο «Greek Freak» είχε 20 πόντους (6/12δ., 1/3τρ., 5/7β.), 13 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα, 17 είχε ο Μπλέντσο, ο Λόπεζ 15 με 8 ριμπάουντ και ο Μίντλετον 14 με 9 ριμπάουντ.