09 Νοεμβρίου 2018

Η σφαγή στην Καλιφόρνια -Η στιγμή που ο μακελάρης σκορπά τον θάνατο [βίντεο]

Ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή του μακελειού μέσα στο μπαρ-ρεστοράν στην Καλιφόρνια έδωσε στη δημοσιότητα ένας από τους επιζώντες.

Ο Ντάλας Κναπ βρισκόταν στο μπαρ-ρεστοράν Borderline του Θάουζαντ Όουκς όταν ο πρώην πεζοναύτης Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ εισέβαλε κι άρχισε να πυροβολεί κατά των θαμώνων σκοτώνοντας 12 άτομα.

Το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο κι ανήρτησε στο Instagram καταγράφει τη στιγμή που ο μακελάρης ανέβηκε στην πίστα ρίχνοντας βροχή από σφαίρες, ενώ πανικόβλητοι θαμώνες προσπαθούσαν να γλιτώσουν σπάζοντας παράθυρα με καθίσματα ή αναζητώντας καταφύγιο κάτω από τραπέζια και στις τουαλέτες.



«Τον κοίταζα κατάματα την ώρα που σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίζει αιώνια στην κόλαση», έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram. «Αυτός που βλέπετε είναι ο φονιάς και στα πλάνα τον βλέπετε να πυροβολεί τους ανθρώπους που προσπαθούν να βγουν από τα παράθυρα».



O 28χρονος μακελάρης της Καλιφόρνια, πρώην πεζοναύτης Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ έπασχε από μετατραυματικό στρες, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ (Φωτογραφία: ΑΡ)

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ στη συνέχεια διακρίνεται ο Ντάλας Κναπ να ξεφεύγει από μια πόρτα και να τρέχει στο δρόμο φωνάζοντας ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι μέσα στο μπαρ ρεστοράν.



12 ζωές «θέρισε» ο πρώην πεζοναύτης στο μπαρ-ρεστοράν κι άλλα 23 άτομα τραυμάτισε στα δυόμιση λεπτά που κράτησε το μακελειό (Φωτογραφία: Instagram/mr.knapp)