09 Νοεμβρίου 2018

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη - Σκηνές σοκ από τη σύλληψη του δράστη

Τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που διαπράχθηκε στη Μελβούρνη, ανακοίνωσε η αυστραλιανή αστυνομία πριν από λίγο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η αστυνομία εκλήθη στην οδό Μπερκ στο κέντρο της πόλης στις 4.20 το απόγευμα (τοπική ώρα), έχοντας πληροφορηθεί ότι ένα όχημα είχε πέσει πάνω σε εμπορικό κέντρο και είχε τυλιχθεί στις φλόγες.Φτάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας, εμφανώς σε κατάσταση παροξυσμού, είχε ήδη τραυματίσει περαστικούς με μαχαίρι και απειλούσε να χτυπήσει και άλλους.



Μετά από σύντομη συμπλοκή, οι Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον οπλισμένο με μαχαίρι άνδρα που αρνήθηκε να παραδοθεί και πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, κραδαίνοντας το μαχαίρι του. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή φρουρούμενος.

Ασθενοφόρο παρέλαβε και ακόμη τρία άτομα που δεχθεί την επίθεση του άνδρα, ωστόσο μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον λαιμό.

Οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε άγνωστη μέχρι στιγμής κατάσταση.